Wings of Support. ( WOS)


Zoals eerder vermeld op deze site willen Bob en ik geld inzamelen voor de stichting WOS. Het geld van deze inzameling komt geheel ten goede aan WOS.
Het is de bedoeling dat WOS het ingezamelde bedrag geheel in eigen beheer verdeeld over 3 projecten die langs onze geplande route zullen liggen.
Wij willen graag dat er 1 project in Europa en 2 projecten in Afrika worden benoemd. Het zou mooi zijn als daarvan er 1 in Kaapstad zou liggen.
Het is ons doel om alle 3 de projecten persoonlijk te bezoeken.

Wij willen het geld bijeen brengen door giften van sponsoren. Personen en bedrijven. We beseffen dat er een economische crisis is maar willen toch het beste in de mens naar boven brengen! Uiteraard doneren wij zelf ook. Naast onze maandelijkse donatie hebben we € 100,- per project reeds gereserveerd.
Gaat u ons een handje helpen?
Het hoeft geen groot bedrag te zijn! Alles is welkom. Misschien een klein bedrag van uw daggeld of het wisselgeld van de boodschappen. Het maakt niet uit! Doneer uw gift direct aan WOS en voeg het kenmerk CTC toe. U kunt het formulier downloaden van hun site. Of stop wat geld in een enveloppe en stop die in 1 van de collectebussen op Schiphol. Schrijf ook hier CTC op de enveloppe als u het specifiek aan dit project wilt doneren.

Wij zullen uw gift virtueel naar 1 van de projecten brengen en een foto op locatie maken als bewijs! Daarop kunt u zelf zien hoeveel geld we hebben kunnen doneren! Spannend toch!?
Het is ook nog mogelijk te doneren op ons afscheidsfeest op 28 Augustus. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u luistert naar Live music !
De exacte locatie wordt later op deze site bekend gemaakt.
Gaat U ons helpen? Het zou een extra stimulans voor ons zijn.

Bij voorbaat dank!

Nol & Bob Visser.

Voor verdere informatie en het formulier klik op het WOS logo hieronder.